Blogi

Ke, 14.06.2017 - 12:09
Variaatiot paikoillaan

Viimeiset kolme viikkoa ovat olleet melkoinen syväsukellus Drupal 8 -migraatiojärjestelmään ja siitä tarjoamme teille tässä pienen pulahduksen. Varsin antoisa kokemus, näin jälkikäteen katsottuna, mutta välillä melkein meinasi usko loppua. Vain melkein.

Lue lisää..
Pe, 10.03.2017 - 15:43
SSH
Viimekertaisen ehkä hieman raskaan lakitekstisukelluksen jälkeen poimimme blogiimme otteen omasta sisäisestä dokumentaatiostamme. Useimmiten ne ovat puisevan yksitotisia faktatekstejä, mutta lämpökäyrän noustessa saattaa tulla proosallisempaa tekstiä. Varsinkin niissä tapauksissa kun on ihan itse sählännyt. Lue lisää..
Ma, 27.02.2017 - 14:55
EU law
Tässä kaksiosaisessa artikkelisarjassa tutustumme General Data Protection Regulation -tietosuoja-asetukseen, joka tuo mukanaan merkittäviä muutoksia kaikille verkossa toimiville yrityksille. Asetus koskee monenlaisten henkilötietojen käsittelyä ja koskee melko vaatimatontakin toimintaa. Me Drontilla kannamme kortemme kekoon tuomalla esille otteita tuosta melko massiivisesta asetuksesta. Näin olevat ja tulevat asiakkaamme pystyvät itsekin näkemään mitä oikein on meneillään. Lue lisää..