Drontti DrupalCamp Balticsissa

Drontti osallistuu aktiivisesti Drupal-yhteisön toimintaan ja tapahtumiin meillä ja muualla. Niinpä lokakuun lopulla Drontin väki suuntasi Liettuan Vilnassa järjestettyyn DrupalCamp Baltics -tapahtumaan kuuntelemaan mitä kanssadrupalisteilla on sanottavana.

DrupalCampit keräävät Drupalia käyttävät ja siitä innostuneet ihmiset yhteen jakamaan tietoa ja verkostoitumaan. Tälläkin kertaa ohjelmassa olisi mielenkiintoisia seminaareja ja tiukkoja keskusteluja Drupalin ja verkkosivustokehityksen eri aiheista.

Avajaistilaisuus Baltics

 

Seminaaripäivä lähti käyntiin kovalla tykityksellä EU:n henkilötietosuojalaista (GDPR), ja päättyi koodarinörttien suosikkityöpajaan säännöllisistä lausekkeista (Regular Expressions eli Regex). Väliin mahtui hyvät luennot muun muassa kehitysympäristön pyörittämisestä Dockerissa, Agile-tiimien käytännöistä ja avoimen lähdekoodin projektin ympärille muodostuvan yhteisön talkoohengestä.

Luonnollisesti myös lounas-, illallis- ja jatkokeskustelut pyörivät saman aihepiirin ympärillä.

Ensi vuonna DrupalCamp Baltics järjestetään Tallinnassa, nähdään siis siellä!

Illallinen

 

p.s. Jo keväällä järjestetään DrupalCamp Nordics ja tällä kertaa Tukholmassa. Vuosi 2018 tarjoaa siten erinomaisen osallistumismahdollisuuden Drupal-happeningeihin aivan naapurustossa.