Tietosuojaseloste

Tämä on yrityksemme Drontti Oy henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n Yleisen tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) mukainen tietosuojaseloste. Se on alunperin laadittu 24.5.2018 ja viimeisin muutos on tehty 25.5.2018.

Keräämme tarkoituksella mahdollisimman vähän henkilötietoja. Verkkosivustomme käyttää yhtä evästettä (cookie) väliaikaista istuntotunnistetta varten ja vain sisäänkirjautuneille käyttäjille. Istunnon jälkeen tunniste poistetaan. Voit estää evästeen tallentamisen oman selaimesi asetuksista. Yhteydenottolomakkeemme kautta luovutetut henkilötietosi (nimi/nimimerkki ja sähköpostiosoite) kulkevat tallentumatta sisällönhallintajärjestelmämme (Drupal 8) kautta sähköpostijärjestelmäämme (Microsoft Office 365 Outlook). Sähköpostit tuhotaan heti kun olemme ne käsitelleet, kuitenkin viimeistään kahden kuukauden kuluttua. Joka tapauksessa voidaan katsoa, että näin ollen meille hetkellisesti muodostuu henkilörekisteri ja siksi olemme tämän selosteen laatineet.

  1. REKISTERINPITÄJÄ JA YHTEYDENOTTO
    Drontti Oy, Y-tunnus: 2284542-6
    Aninkaistenkatu 12 D 85b, 20100 Tku
    info@drontti.fi
     
  2. REKISTERÖIDYT
    Ne asiakkaat tai potentiaaliset asiakkaat, jotka ovat meihin yhteydessä sähköisesti.
     
  3. TIETOLÄHTEET JA AUTOMATISOIDUT PÄÄTÖKSET
    Tämän selosteen mukaisesti käsiteltävien henkilötietojen lähteenä on rekisteröity itse, eikä tietoja kerätä muista lähteistä. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.
     
  4. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ JA TIETOJEN SÄILYTYS
    Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan meillä on siihen tässä mainittuihin käsittelyn tarkoituksiin liittyvä perusteltu tarve, mutta kuitenkin enintään kahden kuukauden ajan asiakkaan tai potentiaalisen asiakkaan viimeisimmästä yhteydenotosta.
     
  5. TIETOJEN LUOVUTUS JA SUOJAUS
    Emme voi taata, etteikö lähettämiäsi tietoja kulkeutuisi käyttämämme Microsoft Office 365 Outlook sähköpostijärjestelmän kautta EU/ETA-alueen ulkopuolelle. Olemme kuitenkin tarkistaneet, että tällöin tietojen siirrossa noudatetaan EU:n tietosuojaviranomaisten hyväksymän The EU-U.S. and Swiss-U.S. Privacy Shield Frameworks -järjestelyn ehtoja ja tällä pyritään takaamaan riittävä tietosuojan taso.
    Käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä tietojesi suojaamiseksi oikeudettomalta pääsyltä ja käsittelyltä.
     
  6. TIETOJENKÄSITTELYN TARKOITUS JA OIKEUTUS
    Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin. Ottaessasi meihin yhteyden tämän sivuston kautta annat Suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn. Tätä kysytään erikseen pakollisena kenttänä. Voit kuitenkin milloin tahansa perua Suostumuksen ottamalla meihin uudelleen yhteyttä. Lisäksi tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on seuraavat oikeudet:
  • Oikeus tietää käsittelemmekö ylipäänsä sinua koskevia henkilötietoja ja jos käsittelemme, niin mitä henkilötietoja käsittelemme ja miten.
  • Oikeus pyytää meiltä sinua koskevien tietojen oikaisemista ja poistamista, käsittelyn rajoittamista tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Oikeus saada omat henkilötietosi meiltä jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Oikeus valittaa tekemästämme henkilötietojesi käsittelystä tietosuojaviranomaiselle, jonka yhteystiedot löydät seuraavalta sivustolta: www.tietosuoja.fi