Drupal-verkkosivut

Uskottavat konversio-optimoidut, avoimen lähdekoodin Drupal-verkkosivut kustannustehokkaasti

Haluatko tuplata verkkosivujesi kautta tulevien yhteydenottojen määrän ilman, että sinun tarvitsee itse tehdään mitään toisella tavalla? Drupal on rajattomia mahdollisuuksia tarjoava alusta ja me olemme erikoistuneet toteuttamaan kotisivuja sillä. Halusitpa sitten konversio-optimoidun laajan verkkokaupan, josta asiakkaasi kiittävät tai vaativan ohjelmistointegraation, jonka avulla tehostat ja kehität organisaatiosi sisäisiä toimintatapoja, Drupal on varma ratkaisu täyttämään vaatimuksesi.

Pe­rin­teis­ten verk­ko­si­vu­jen on­gel­mat

Todennäköisesti verkkosivusi vuotavat rahaa tälläkin hetkellä kuin rei'itetty ämpäri. Meidän tehtävänämme on tukkia vuodot.

Kokemuksemme kautta tiedämme, että liian suuri osa vierailijoistasi poistuu ilman yhteydenottoa. Toisin sanoen menetät kasan potentiaalisia asiakkaitasi päivittäin. Keskimääräinen konversioprosentti yritysten heikosti toteutetuilla verkkosivuilla on vain noin 1 – 2 %. Tämä tarkoittaa, että otteestasi lipsahtaa jopa 98 % potentiaalisia asiakkaita täysin ilman kontaktia. Mielestämme tämä on järkyttävää tuhlausta, johon haluamme puuttua. Ennen tilanteen korjaamista suosittelemme vastaamaan rehellisesti seuraaviin kysymyksiin:

  • Tuottavatko nykyiset sivusi tarpeeksi yhteydenottoja?
  • Onko kanssasi helppo aloittaa liiketoiminta?
  • Tietävätkö sivustosi vierailijat mitä tehdä?
  • Miksi tätä ongelmaa ei ole ratkaistu?

Perinteiset palveluntarjoajat eivät ole valmiita konversio-optimointiin. Konversio-optimointi on kuitenkin avain liiketoiminnan merkittävään kasvattamiseen. Mikset antaisi eksperttien tehdä sitä puolestasi?

Mik­si ha­luat hank­kia Dru­pal-verk­ko­si­vut juu­ri meil­tä?

Toteuttamamme Drupal-verkkosivut ovat merkittävin sidosaine rahaa vuotavien reikien tukkimiseen.

Luota meihin ja anna meidän toteuttaa yrityksellesi verkkosivut, jotka ovat:  

Valitessasi Drupal-verkkosivut valitset:

  • Enterprise-tason julkaisujärjestelmän,
  • Laajat integraatiomahdollisuudet,
  • Mahdollisuuden edistyneisiin toiminnallisuuksiin.

Mi­ten Dru­pal-verk­ko­si­vut mak­sa­vat it­sen­sä ta­kai­sin?

Hintahaarukkamme verkkosivuissa on 3.000 € – 10.000 €. Yleensä toteuttamamme Drupal-verkkosivut maksavat keskimäärin 6.000 €. Lasketaanpa tästä verkkosivustosi hankintaan liittyvä investointi- ja takaisinmaksulaskelma auki. Oletetaan, että katteesi on 35 %. Kun verkkosivut ovat tuottaneet sinulle lisäkauppaa 17.000 €, ovat ne maksaneet investointinsa takaisin.

Mi­ten toi­mia seu­raa­vak­si?

Ota meihin yhteyttä! Yhteystiedot löydät täältä. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä ja selvittää puhelimitse tarvittavat yksityiskohdat. Älä siis enää epäröi, vaan ota reippaasti yhteyttä.